IV. osnovna šola Celje


 
 

 

Celje, 14/9-2015

 

Spoštovani starši!

IV. OSNOVNA ŠOLA CELJE je dodana v register izdajateljev e-računov fizičnim osebam.

Odslej lahko izdajamo tudi račune v elektronski obliki. E-račun zamenjuje papirni račun, ki  ste ga do sedaj prejemali v kuverti. Račun za naše storitve vam pošljemo v vašo spletno banko, kjer plačilo le potrdite; prepisovanje iz UPN nalogov oz. računov ni več potrebno.

Prednosti za prejemnike e-računov:

  • prejem računa v elektronsko banko,
  • enostavno in hitro plačevanje,
  • pregled vseh čakajočih in že plačanih računov na enem mestu,
  • prejem računa v PDF in XML obliki.

PDF priponko lahko shranite v svoj arhiv, si jo natisnete ali samo ogledate.

Na prejemanje računa v e-banko se lahko naročite, v kolikor imate pri banki odprt transakcijski račun in ste uporabnik spletne banke, ki omogoča prejemanje e-računov. Za podrobnosti preglejte stran za pomoč na portalu vaše spletne banke. Postopek je navadno zelo enostaven, potrebujete le sklicno številko zadnje položnice in transakcijski račun, kamor naj se sredstva nakazujejo.

Dodatno pojasnilo:
E-slog e-računov ne podpira združevanja položnic. Če se boste odločili za prejemanje e-računov, vas obveščamo, da lahko izdamo le e-račun za vsakega otroka posebej. V primeru, da želite združeno položnico, vam lahko izstavimo le račun v papirni obliki, kjer se na računu za enega od otrok izpiše združena položnica.

 

Nevenka Matelič Nunčič, ravnateljica

 

 
 

Matična številka: 5082633000 Identifikacijska številka za DDV: SI82175420 Podračun: 0121 1603 0646 584 pri UJP IBAN: SI56 0121 1603 0646 584 BIC koda Banke Slovenije: BSLJSI2X