Skoči na glavno vsebino

Obvestilo ob pričetku novega šolskega leta

Spoštovani šolarji in starši!

Šolsko leto 2022/2023 je pred vrati in vsi zaposleni na IV. osnovni šoli Celje smo že v polnem delovnem pogonu. Upam, da ste preživeli lepe in brezskrbne počitniške dni v krogu vaših družin in prijateljev. Sedaj je čas, da si vaši otroci pripravijo šolske potrebščine po seznamu, objavljenem na spletni strani šole na naslednji povezavi: https://www.facka.si/solske-potrebscine/

Svetujemo vam, da v prihajajočem tednu vaše otroke spodbujate k branju, pisanju in računanju. Da bodo na takšen način osvežili snov lanskega šolskega leta.

Na osnovi okrožnice Ministrstva za izobraževanje znanost in šport z dne 23. 9. 2022 vas obveščamo, da bo pouk v začetku šolskega leta potekal brez omejitev. Starši morate v primeru potrjenega HAGT na SARS-CoV-2 otroka obdržati doma. Enako velja tudi za vse ostale bolezni. Prosimo tudi, da otroke spodbujate k pravilnem izvajanju higienskih ukrepov pri umivanju rok in kašljanju.

Letošnje šolsko leto bodo otroci začeli 1. septembra 2022, in sicer:

  • Šolarji od 2. do 9. razreda pridejo v šolo ob 8.20. S seboj prinesejo šolsko torbo, peresnico, copate z nedrsečim podplatom in mapo. Izposoja brezplačnih učbenikov iz učbeniškega sklada bo potekala prvi oz. drugi šolski dan.
  • Prvošolci pridejo v šolo v spremstvu staršev ob 10. uri dopoldne, kjer vas bomo v veliki telovadnici svečano sprejeli devetošolci, strokovni delavci šole, podžupanja MO Celje ga. Breda Arnšek in ravnatelj.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo, 

Katja Kojnik Vengust, ravnateljica

mag. Robert Pritržnik, bodoči ravnatelj IV. osnovne šole Celje

Dostopnost