![dsc_0039 dsc_0039](https://www.facka.si/wp-content/blogs.dir/45183/files/2021_11_19_delavnice/thumbs/thumbs_dsc_0039.jpg)
![20220526_091851 20220526_091851](https://www.facka.si/wp-content/blogs.dir/45183/files/2022_05_30_gasilci/thumbs/thumbs_20220526_091851.jpg)
![Slika2 Slika2](https://www.facka.si/wp-content/blogs.dir/45183/files/2023_05_12_atl/thumbs/thumbs_Slika2.jpg)
![Slika8 Slika8](https://www.facka.si/wp-content/blogs.dir/45183/files/2023_05_12_atl/thumbs/thumbs_Slika8.jpg)
![PXL_20231012_122332298.MP_ PXL_20231012_122332298.MP_](https://www.facka.si/wp-content/blogs.dir/45183/files/2024_01_16_lego/thumbs/thumbs_PXL_20231012_122332298.MP_.jpg)
![07 07](https://www.facka.si/wp-content/blogs.dir/45183/files/2022_02_03_kulturni_praznik/thumbs/thumbs_07.png)
![img_7225 img_7225](https://www.facka.si/wp-content/blogs.dir/45183/files/2021_12_20_pravljica_gcc/thumbs/thumbs_img_7225.jpg)
Zajtrk: 7.00 – 7.30, malica: 9.55 – 10.20, kosilo: 12.00 – 14.00
V primeru izrednih dogodkov/razmer si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika. Pri pripravi obrokov se trudimo zmanjševati uporabo soli, sladkorja in bele moke. Dopuščamo možnost, da jedi vsebujejo tudi sledove posameznih alergenov, ki niso navedeni.
Organizatorka šolske prehrane: Martina Zapušek