Skoči na glavno vsebino

Ob pričetku novega šolskega leta

Dragi otroci in starši!

Letošnje poletje so zaznamovale vremenske ujme, ki so pustošile tudi v Celju. Naša šolska stavba in okoliš jo je odnesel samo z nekaj polomljenimi vejami. Šola je generalno očiščena in pripravljena na sprejem otrok. Vsi zaposleni na IV. osnovni šoli Celje smo že v polnem delovnem pogonu in se pripravljamo na novo šolsko leto. Ne glede na burno vremensko dogajanje upam, da ste preživeli lepe in brezskrbne počitniške dni v krogu vaših družin in prijateljev. Sedaj je čas, da si vaši otroci pripravijo šolske potrebščine po seznamu, objavljenem na spletni strani šole. Izkoristite še zadnje počitniške dni in se seveda počasi prilagajajte na šolski ritem.

Letošnje šolsko leto bomo začeli v petek, 1. septembra 2023:

  • Otroci od 2. do 9. razreda pridejo v šolo ob 8.20. S seboj prinesejo obesek za evidentiranje šolske prehrane, šolske copate, torbo, peresnico in mapo.
  • Prvošolci pridejo v šolo v spremstvu staršev ob 10. uri, kjer vas bomo v veliki telovadnici svečano sprejeli predstavniki devetošolcev, strokovni delavci šole, predstavnik MO Celje in ravnatelj.

 

Prisrčen pozdrav,                                                                                          

Robert Pritržnik, ravnatelj IV. osnovne šole Celje

Dostopnost