Skoči na glavno vsebino

Šola v naravi – Baška

20. – 24. junij 2022

Ponedeljek

Prvi dan je minil v duhu pričakovanja in veselja nad dogodivščinami, ki nas čakajo v teh dneh.
Testirali smo znanje plavanja in odšli na pohod. Sprehodili smo se do Sveti Ivana od koder je lep razgled na celotno Baško.

Torek

Po jutranjem prebujanju je sledil tek ob plaži. Pojedli smo okusen in obilen zajtrk ter se lotili pospravljanja naših sob. To je bila naloga, kjer smo morali dobro sodelovati in si pomagati.

Dežurni učitelji so nam ocenili sobe in potrebnih bo še nekaj izboljšav. Oblekli smo kopalke, si pripravili plažne torbe in odšli na plažo. S plavalnimi učitelji smo utrjevali različne plavalne tehnike, usklajevali naše gibe in se malce tudi zabavali. Kosilu je sledil popoldanski počitek in utrjevanje znanja matematike in slovenščine. Popoldan smo si med plavalnim odmorom privoščili sladoled, zvečer pa so bile na vrsti športne igre.

Čeprav je bil današnji dan najdaljši v tem letu, je zelo hitro minil.

Zapis so pripravile Iva, Neža Š., Kaja in Ula

 

Sreda

V sredo dopoldan smo poleg tečaja plavanja odšli na tobogane. Bilo je zelo zabavno, najbolj strašljiv in adrenalinski je bil rdeči tobogan. Vrsta za njega je bila res doooooooolga.
Po kosilu so nas učitelji namesto pouka, presenetili s plesom Just dance. Vsi smo se ga z veseljem udeležili in bili navdušeni.

Zvečer smo odšli v mesto, kjer smo jedli sladoled in kupovali spominke. Smešno pa je bilo to, da si je večina kupila igračko kaktus, ki poje in oponaša naše zvoke.
Zvečer ob povratku v dom, ni bilo prav nobenih težav s spanjem.
Ta dan je bil eden boljših!

Soba 10 (Lina H., Maša, Klara, Neli, Sara, Ema, Lana, Lina T.)

Četrtek

Dostopnost